Barn, Familjeliv

Och så vad det fredag

Bara några veckor till

Ja ni kanske undrar vad som händer då om några veckor ? Jo våran familj blir hel igen.
vet ni hur jobbigt det är att inte ha Karim 24/7 det suger. Skitjobbigt att inte ha Karim varje dag.

H började jobba i tisdags men dock är det bara 25% och resten sjukskriven. Men han har fått börja smått i alla fall. Han kommer få göra röntgen varje år och ge transportstyrelsen det va det ända kravet dom hade. H trodde han körkort skulle ryka så han blev lättad när han fick behålla den.

Nätet i hans bakhuvud har läkt ihop så han ska inte ha/ få mer stroke nu.

Denna helg så är jag ledig och det är skönt. Imorgon har jag tid på synsam för synundersökning. Fick inte ut några linser om jag inte gjorde den.

I helgen ska Karim sova hos H men jag har F hemma. F känner inte för att pendla varje helg. Han är ju 18 år så det bestämmer han ju själv.

Men jag önskar er en fortsatt trevlig fredag 😊