Okategoriserade

Fjärde advent men också julafton

Julafton 🎄🎅🤶

Idag ställde jag klockan på 8:30 och gav Karim sin medicin. Vi åt julfrukost och fixade oss innan vi tog bussen till kusinerna vi skulle fira med idag.

I morgon ska Fadi med dom till Säfsen till torsdag men dom har inte plats i bilen för honom så han måste åka tåg. Jag är ju den att bjuder man med någon så kan man inte låta den åka tåg. Men jag är ju sån som  tycker det är oschysst att bjuda med någon som inte får plats i bilen.

Barnen vart nöjda med sina julklappar och dom fick mycket fint 😊. Karim sover hos sin pappa i natt och Fadi håller på att packa. Själv sitter jag och kollar en stund på Beck tills det är dags att sova.
Ja för även om barnen har lov så har inte jag det.

Jag hoppas att ni haft en härlig julafton och en fortsatt trevlig kväll 😊