Barn, Familjeliv, Npf, NPF förälder

Ny vecka med nya möjligheter

Tänk att det är BARA 6 dagar kvar till julafton 🎄

Jag kan inte förstå hur fort tiden bara går och det är 6 dagar kvar till julafton. Men det är också många som är sjuka men tyvärr så är det dom tiderna nu.

Jag jobbar bara 3 dagar denna vecka och är ledig i jul men jag jobbar mellandagarna.

Igår hade jag en semester dag bara för att följa med Karim på kalas och det gick jättebra. Alla killar i klassen var bjudna och dom är 12 killar 😊. När vi skulle gå så mötte vi kusinerna som också skulle på kalas.

Först ville han att jag skulle vara med när han hoppade. Efter en stund fick jag gå och sätta mig och han hoppade med sina klasskompisar.
Men i kalasrummet så ville han att jag skulle vara med och det var jag.

Bup barn och ungdomspsykiatrin

Idag var vi på bup med Karim och pratade om hans medicin. Jag sa att han blir lättretlig när man säger något han inte tycker om. Hon tyckte vi ska höja dosen till 54 mg . Berättade för henne vad han på apoteket sa när jag skulle hämta ut medicinen och hon tyckte att så beter man sig inte. Karim tog vikt och längd och blodtryck men pulsen va lite hög så jag ska ta pulsen hemma och ringa in svaret till henne.

Karim var super duktig som gjorde som hon sa men svara henne ville han inte så jag fick svara åt honom. Så stolt över honom ❤️. På bussen hem satt det 4 killar som satt och skrek och skrattade och vi fick huvudvärk.

Jag fick felanmäla diskmaskinen för igår när den diska så kom ett meddelande upp. Så nu får jag diska för hand 😖. Hoppas bara att det inte tar så långt tid innan man får hjälp.

 

Önskar er en härlig vecka