Barn, Familjeliv, Npf, NPF förälder

Fredag idag

Och det betyder jobbhelg igen

Hela min kropp värker men det är bara att bita i det sura äpplet och jobba. Men jag tog semester på söndag för att följa med Karim på kalas. Chefen sa det gjorde du rätt i.

Denna vecka har det varit mycket jobbkvällar och en dag och det va i onsdags. I onsdags va det sista APT för i år. Jag är ledig 22,23&24 sen jobbar jag 25 & 26 ledig 30 &31 jobbar 1. Det är bra med dom 3 dagarna 😊. Lite extra i januari men även i februari 😊.

När vi skulle gå till skolan och han såg termobyxorna så ändrades hans humör. Han gillar verkligen inte ta på sig dom och tycker vi är dumma. Jag sa till honom att vi menar inte att vara dumma vi tänker ju på honom.

Fröken sa igår att Karim vill inte gå på apollo men han måste ha dom resurserna . Han har lovat mig att gå idag och tisdag så ska han få något. Från och med nästa år så varje 27 ska han få något som en morot att gå.

På måndag är det möte igen på BUP med Karim och då ska vi prata om medicinen.

Han är en helt annan unge men ändå inte 😊

Sen Karim började med sina mediciner så är han en helt annan unge men ändå inte. Hans humör växlar fort alltså från noll till hundra.
Men han är mer på jorden nu än innan och skriker inte lika mycket. Visst han får låsningar men inte lika ofta som innan.

Läraren sa igår att han jobbar på och till och med pratar lite mer på lektionen och det är ju bra. Två gånger han han varit med och åkt skridskor. Det hände inte innan medicinen.
Men som läraren sa hans envishet har inte ändrats 😊 lika envis som innan.
Men men det blir väl bättre

Önskar en en fortsatt trevlig vecka