fredag, Npf, NPF förälder, Ny månad

Ny månad och sista månaden på året

December månad och 23 dagar kvar till julafton 🎅🎄

Snön ligger vit på backen 😊 men hur länge kommer den ligga mån tro. Idag julfirare många och många har redan gjort det . Själv så ska jag ta upp lite adventsljusstakar till fönstren och stjärnan till fönstret. Mycket mer ska jag inte göra idag men på tisdag eller onsdag då åker granen fram .

Jag har köpt nästan alla julklappar men har lite kvar och i år ska jag köpa till 5 barn till. Den 23:e ska vi fira både jul och uppesittarkväll med syrran och hennes familj.
På själva julafton firar vi med barnens andra kusiner från deras pappa sida.

Jag jobbar i helgen och är bara ledig idag så det tvättas och fixas här idag 😊. Ska köpa batterier så jag kan tända mina lyktor 😊🏮.

När läraren är sjuk blir det kaos på skolan

Karim har det så tufft när hans lärare är sjuk eller borta. Dom har haft vikarier som Karim inte känner och han är väldigt osäker på dom.
Det har varit kaos på skolan och läraren har skickat ut ett argt blev till föräldrarna. Det är verkligen inte bra att barnen inte kan sköta sig.

Igår hände det något när Karim blev lämnad av pappa. Han låste sig och fick panik och börja gråta.  Med tanke på att han är osäker på vikarierna så ska man ta det väldigt lugnt med Karim. När jag lämnar jag följer alltid med honom in i klassrummet. Jag ser till att han kommer in på sin plats och kollar så han är lugn innan jag kan lämna honom. Hans pappa gör inte så och det kanske han måste börja med.

Men igår ringde H mig och var uppjagad för att Karim fått en låsning. Det är inte bra man måste vara lugn med Karim och är man inte det så blir Karims låsning bara värre.

Men jag önskar er en härlig fredag