Barn, Familjeliv, fredag, Npf

Yeeeejjj it’s friday

Idag är det dags för pappa helg och helgs väskan är packad

Idag är jag ledig och den ända lediga dag på denna vecka. Detta innebär att jag ska jobba helg . Delad tur på lördag och kväll på söndag.

Idag tvättas det för det hinner jag inte i helgen så fick ta det idag. Jag ska hämta Karim när han slutar skolan och sen ska dom äta här innan dom åker hem till H.

Karim han lär sig och gör saker han aldrig gjort förut.

Jag vet att det är jobbigt för Karim att göra nya saker men han gör framsteg i små mängder.
I förrgår började Karim med melatonin och tog den med yoghurt men igår svalde han den med glas vatten och det gick bra. Han har aldrig svalt tabletter så det va nytt för honom och han va så duktig.

Läkaren som skulle ringa i fredags ringde idag och med tanke på H stroke måste dom kolla upp om Karim kan ta dom tabletterna som han skulle ha. Så det blir ytterligare en väntan och snart har halva 3 :an gått med utan koncentration i skolan.
Detta är en frustration från mig och även Karim som kämpar och kämpar men han tappar lusten när han inte hänger med. Fast att hans stroke inte är en sjukdom och han fick det för hans blodkärl låg böjd. Därför måste dom undersöka saken. Hon har skickat en remiss till barnkliniken och vi får se hur lång tid detta tar. Godkänner dom inte den tabletten som vi prata om får vi hitta en annan.
Men just nu är det bara att acceptera läget.

Igår kom Karim hem med denna timmerbil i träslöjden. Han är så duktig att använda sina händer med Lego och bygga i träslöjden. Det är ämnerna han kämpar med.

Ni får ha en underbar fredag och helg  😊