Barn, Familjeliv, helg, söndag

Återigen söndag igen

Skönt att solen tittar fram igen

Igår blev jag inringd på jobb men egentligen var jag tillgänglig dagtid men fick kvällspass. Det gjorde inget utan jag drog in på det.

Har man inte vikarier så får man ringa in ordinarie fast dom är dyra men vad gör man.

Två extra pass denna månad har jag gjort extra 😊 det kommer kännas fint nästa månad. Fast lite kommer gå till skatt .

Äntligen fått upp gardiner igen

Efter några veckor utan gardiner så har jag äntligen fått upp dom igen. Syrran och hennes familj kom idag och hjälpte mig.

Hon kom in på julen och sa att det går inte om jag kommer 8-14 utan att jag ska ta den tiden till barnens andra kusiner. Ja det går inte heller med dom för männen vaknar sent så ja jag vet inte hur jag ska göra här.

Jag är så så trött på att vara emellan dom hela tiden. Snart så skiter jag i julen helt. Varför kan vi inte fira alla?.
Syrran va smått sur när dom åkte att hon tittade inte åt mitt håll. Hennes barns ska fira jul med mina i år så är det nej jag orkar inte detta tjafs. Önskar att mamma levde för julen är hennes favorit högtid. Jag har alltid älskat julen men inte så mycket nu.

Fadi han kom nyss hem och sen drog han för dom andra är på norr hos Hs bror. Så när Karim kommer hem vet jag inte men det blir väl snart. Jag är inte orolig utan han kan komma 19.00 med.

Snart är även september månaden slut och oktober börjar vi med nytt schema. Men facket va inte nöjd med det utan dom måste göra nytt men vi ska starta detta schema vi fick. Dom ska göra ett ytterligare schema som vi ska börja med när det är klart.

Önskar er en fortsatt trevlig Söndag