Barn, Familjeliv, fredag

Ja då va det dags igen då

Ja denna helg är min jobbhelg 🤔 nej denna jobbhelg gillar jag inte.

varför gillar jag inte denna jobbhelg? Jo för helt ärligt hatar jag delad tur vilket jag har på söndag. Ja ni hör ju.

Måndag tisdag denna vecka var Karim hemma men i Onsdags fick han gå. Det skulle ha varit en lång dag för Karim men hans pappa kom och hämta han när han slutade. Visst vi har gått i sär och jag har Karim i vardagarna men han är fortfarande sjukskriven. Känner han för att komma och hämta så Karim slipper långa dagar så är det ok för mig.

Fadi dock känner att hans pappa har lämnat dom med men jag förklarade att det är mig deras pappa lämnade inte dom. Men han känner så i alla fall och han är väldigt besviken att det är jobbigt för honom att vara där på helgen. Han åker dit i alla fall fast han inte vill. Han har rätt till att känna som han gör men jag är inte den som säger hur han ska känna.

Vi hade APT i Onsdags och det va väldigt lärorik denna gång. Vi personal fick jobba och prata om vad vi måste ändra i gruppen.

Igår ringde chefen och frågade mig kommer du på mötet och jag satt i luren och undra vad fan har jag missat nu? Jo jag missade att jag skulle på ett brandröde men jag kom på den haha

Jag packade helgs väskan igår till Karim som han fick ta med till skolan för hans pappa hämtar honom när han slutar skolan.
Igår kom kusinerna en stund så dom fick träffas lite.

Idag har jag hämtat ut lite medicin och jag ska beställa det som fattas och sen har jag handlat lite. Även jag behöver äta när dom inte är hemma.

Men ni får ha en härlig helg och en underbar fredag