Måndag, Ny vecka 😊, vardag

Och så va det en ny vecka igen

Måndag igen då

Glad att det är skola igen men mindre glad att han måste ha fritids. Men vad ska jag göra när jag måste jobba kväll och Fadi slutar 16:30. Har berättat att hans kusiner har oxå fritids så det är inte bara han men på det örat vill han inte lyssna på.

Igår när jag stod och laga mat igen som förra veckan så gick strömmen igen. Och jag gjorde exakt som killarna sa att dra upp jordbrytaren ville inte gå upp men efter tag så gick det. Satte man på plattan så gick strömmen igen. Jag har föranmält det men måste laga mat till barnen innan det är dags att gå till jobbet. Så jag ska stänga av tv och inte ha fläktlyset på. Ska se om det funkar eller om strömmen går. Jag blir galen på det här allt ska bara jävlas för mig.

Önskar er en härlig måndag 😊