Allmänt, Onsdag, SEMESTER, Sommarlov

Mitten av veckan

Så länge som jag kan minnas har alltid onsdag varit lillördag

Men jag gör inte det många gör på lillördag som att gå ut och festa 😊.

Imorgon får jag äntligen hem min son men han kommer vara väldigt trött. Han hjälper sin Amo som ska flytta hit med sin familj i morgon.

Jag och Karim gick in till stan och träffade Lollo och hennes dotter en stund. Vi gick till Örebro änglar och där hittade Karim en tavla han ville ha. Vi gick och fika och han va så sur men jag lovade att vi skulle tillbaka dit och köpa denna tavla. Det är en tavla med alla länder och jag förstår inte varför han vill ha den men han fick den.

H hade varit och köpt 4 par byxor till Karim medans vi var borta. Han ville att Karim skulle testa dom men Karim va inte så sugen på att vara modell idag 😊. Man kan liksom inte tvinga Karim till något han inte vill men vissa försöker göra det.

Min syster som nu är på Öland frågade jag om hon kunde ta med kroppkakor till mig. Det var länge sedan jag åt dom ja cirka 20 år sedan innan jag träffade H. Nu när han flyttar så kan jag äta när han har barnen 😂. Och öländska kroppkakor som är gjorda på Öland är bäst ingen slår öländska kroppkakor.

Nästa tisdag flyttar han ut härifrån och det är ganska snart. Jag kommer göra om lite här hemma som jag vill ha det. När han flyttar kommer jag städa ut hans energi härifrån.

Hoppas ni haft en härlig onsdag idag 😊