Måndag, Ny vecka 😊, SEMESTER, Sommarlov

Ny vecka med nya möjligheter

Tredje dagen som Karim är med på långpromenad

Karim har kollat på en massa bilder från förr och såg att han var smal. Han frågade hur han kunde fått mage. Jag sa att då åt du en portion mat men idag äter du 2 stora portioner. Han har följt med mig på långpromenader och han äter mindre nu. Han vill verkligen få bort sin mage.

Både A och R hört av sig angående H saker som kommer från dom. Han ska ha deras soffa, soffbord, köksbord och stolar samt deras 5 stekpannor. Öhhh ok vad fan ska han ha 5 st för men så sa han du kan få en. Ja men tack vad schysst 😊.

Det som är synd är att det ska regna som förbaskat 😊. Väldigt tråkigt att det inte blir någon Öland för mig i år.

Karim och jag låg och kolla på film en stund och sen ville han sova 😊.

Har ni haft en bra måndag ?