Allmänt, Barn, Familjeliv, Onsdag

Rehabilitering idag

Idag började rehabilitering för Karim

Idag åkte jag och Karim till Aldofberg där rehabiliteringen är. Hon berättade lite för Karim vad Autism är och han vägrade svara. Först tittade han inte ens på henne. Men efter en stund mjuknade han och viskade svar till mig så jag fick säga dom.

Karim var duktig fast det va jobbigt för honom men han klarade 45 min.

H han har skrivit på kontraktet på sin nya lägenhet och jag har fått våran på mig. Dock står det rätt datum i deras system men fel datum i pappren som jag ska skriva under. Jag ringde dom så dom ska göra om och göra rätt.

Försökte prata lite med Karim förut om vad som ska hända 1 augusti men han slog av och lyssna inte alls. Det är nog jobbigt för honom att ha sina föräldrar varannan vecka han är van att ha oss båda.

Annars har det varit rätt så lugn dag med mycket regn.

Har ni haft en bra dag ? Önskar er en fortsatt fin kväll