Barn, Familjeliv, Tisdag, vardag

Ledig idag

Denna vecka är bäst tycker jag 😊

Ja idag vaknade jag inte så bra fast jag hade sovit väldigt gott inatt.

När jag vakna hörde jag H prata i telefonen. När jag kom ner ville han att jag skulle maila till uthyrningen. Jag skrev ner på pappret vad jag skulle maila och han la till att vi inte är tillsammans längre. Det va viktigt för honom att dom fick veta det .

Han fick 2:an i Vivalla och han ska snart skriva på kontraktet. Han ska flytta ut härifrån 1 augusti men han kanske får flytta in tidigare typ då hans bror flyttar hit. Det kommer verkligen krocka.

Jag sa till honom att han får tvätta sina kläder själv den sista tiden han är här. Är vi inte tillsammans ska inte jag tvätta hans tvätt. Vet inte om han blev arg men det skiter jag i.

Jag ångrar mycket men inte mina barn.

Idag har jag städat köket, gått ner med sopor samt tvättat.

Jag förtjänar bättre än det här och jag älskar en som INTE älskar mig. Det är jobbigt men jag kan leva med det. Han får ha barnen varannan vecka och vi är numera bara föräldrar till våra barn mer än så är vi inte. Jag vill inte ha så mycket med honom att göra jag vill gå vidare med mitt nu.

Känner mig så irriterad så fort jag ser honom  jag vet inte om det är normalt att känna så? Men så känner jag.

Hoppas ni hade en härlig tisdag