Allmänt, Barn, Torsdag

En ledig dag

Den ända lediga dag denna vecka är idag..

så vad har jag gjort idag då? Jo jag tog sovmorgon och det va behövligt. Jag jobbar helgen och det är en av dom jobbiga helgerna vi har.

Men i alla fall gick in till stan och köpte 4 presenter till Karim för han fyller nästa månad.

Igår tog jag tillbaka min Instagram som blev hackad och jag tog bort dom två som va sammankopplad till mig samt bytte lösen. Jag loggades ut och loggade in igen och dom va fortfarande borta.

Har sökt 2 lägenheter men fick dom inte för jag har låg köpoäng men jag kommer fortsätta att leta 😊.
Dock vet jag inte hur det går för barnens pappa men det verkar trögt det med. Under alla år som vi har varit så har jag gett och gett och gett men vad får jag ingenting absolut ingenting. Så det är det bästa för oss båda när han flyttar för jag kan inte leva så här längre.

Han får flytta här nu och jag får söka mer lägenheter när han har flyttat men just nu känner jag bara att jag vill vara ensam. Nu måste jag förbereda mig på att vara singel mamma och ha barnen varannan vecka.

Önskar er en fortsatt trevlig kväll 😊