Familjeliv, måbra, Ny vecka 😊

En liten uppdatering om allt

Då va det måndag igen och det närmar sig skolavslutning

Mannen fick en ny stroke och har legat på sjukhus ända sen han åkte in. Han har opererats men idag ska han opereras igen.

Karim som har autism är dock väldigt orolig och pratar mycket om sin pappa och nu börjat prata ännu mer om döden. Vad som händer när man dör och kommer pappa att dö.

Mannen fick permission från sjukhuset i lördags och sov hemma en natt så igår åkte han tillbaka. Det va väldigt jobbigt för Karim han förstod inte varför han måste in och varför han inte kan stanna hemma. Fast jag har berättat för honom så frågar han samma frågor om och om igen.

Deras amo ( farbror) kom igår och är här nu över mannens operation, själv tog jag semester idag.  Jag känner att jag kan inte jobba när han opereras kommer inte kunna sköta mitt jobb idag  och då är det bättre att jag är hemma.

När jag lämnade Karim på skolan och jag fick knappt gå, han höll fast mig i armen. Dom ska till en skogspark och leka idag =).

Det är lite mer än 2 månader så kommer min svåger och hans familj att flytta hit till Örebro, för att han ska komma närmare sin bror och resten av släkten här.

Önskar er en bra start på denna vecka men även denna dag =)