Barn, Familjeliv, Måndag, Ny vecka 😊

Ny vecka med nya möjligheter

Karim är fortfarande hemma och är sjuk.

Idag fick jag sovmorgon för jag var ledig och Karim är sjuk så vi slapp gå upp idag 😊.

Idag hade jag möte med Karims lärare och specialpedagog om att kunna hjälpa honom på bästa sätt.

Idag fick jag höra att han låser sig väldigt ofta och om han får en platta som inte är hans för tydligen känner han igen dom via batterie procent och då hörs det så till och med barnen springer till deras lärare och säger att han låser sig så måste dom komma på vad det kan vara och barnen dom är verkligen hjälpsamma när det gäller Karim.

Det är verkligen skönt att veta att dom saknar honom och är verkligen omtyckt fast han stänger in sig i sitt skal.

Mötet gick bra men jag hoppas att utredningen sätta igång snart så vi kan jobba utifrån den diagnosen han får.

Men annars har vi haft en bra måndag och jag hoppas ni har en bra måndag