Allmänt, Barn, Familjeliv, fredag

Och så är det vår tur nu

Februari kallas för vabbuari av en anledning

jo för det är denna månad som många är/ blir sjuka🤢.

Igår när jag hämtade Karim så sa han på väg hem att han hade ont i huvudet och att han kände sig sjuk så jag kände på hans panna men jag tyckte inte han va varm med tanke på att vi var ute.

Men efter maten så fortsatte han att klaga om att han inte mådde så bra och jag tog en temp på honom och han hade 38,8 i feber och det ända han sa var jag sa ju att jag var sjuk mamma och ja det gjorde han men ibland säger han det och då är han inte ens sjuk men nu va han det.

Hans lärare vabbar sina sjuka barn torsdag-fredag så jag trodde väl att han bara sa så för han tycker det är tråkigt utan henne, hon är ju hans trygghet i skolan.

Jag sjukanmälde honom via skola 24 som dom såg i morse att han inte kommer.

Nästa vecka är det sportlov och måndag- torsdag jobbar jag kväll och Fadi får ha lillebror tills mannen kommer hem.

Denna helg är jag ledig från jobb och det är skönt att få vara ledig nu till måndag och bara vara och ta det lugnt för just nu är det lite stressigt och tungt på jobbet och en kollega fick vi släppa hem tidigare pga att hon hade så ont i svanken att hon knappt kunde gå och då kan vi inte ha henne där.

Hoppas ni har haft en bra fredag det har jag fast Karim är sjuk och idag har han bara varit i sängen ja han har kommit ner för att hämta maten och gått på toa men annars har han bara varit i sängen och idag har han vaknat och somnat ja det märks att han är sjuk, jag hoppas att ingen annans oss blir sjuka och att jag håller mig frisk.