Allmänt, Familjeliv, vardag

Men helt otroligt

Ja nu har det hänt även mig 

I söndag när jag va på jobbet så kände jag att det va något i kroppen som va konstigt och jag kände att det var extremt varmt på jobbet och min kollega hon bara titta på mig och sa nej Tea det är inte varmt här men jo det tyckte jag.
Strax innan hon gick hem upptäckte jag att jag hade tappat mina nycklar som går till mitt skåp till omklädningsrummet och taggen som jag låser upp källardörren till omklädningsrummet och nyckelskåpet där alla medicinnycklar går till alla rum så kollegan fick låsa upp åt mig så jag kunde hänga in dom.

Lämnade rapport men sedan vad jag natten att hjälpa mig att komma ner i källaren samt att dom hjälpte mig bryta mig in i mitt skåp så jag kunde byta om och gå hem.

På vägen hem så frös jag som tusan och det höll även att jag kom in så jag tog tempen vilket visade sig att jag hade 39,8 grader i feber så det va ju bara att ringa natten och be dom ringa in någon för mig samt att dom hade hittat mina nycklar inne hos en boende vilken tur att dom hittade dom och som jag har letat.

Fick göra ett covid test men det kom tillbaka NEGATIVT 😊😊😊 vilken tur.

Jag har fått vila mig och idag mår jag mycket bättre men huvudvärken finns kvar men jag hoppas den försvinner snart.

Hoppas ni har hållit er friska och krya