Barn, Familjeliv, fredag

Veckan närmar sig sitt slut

Min jobbhelg denna helg och det startar vi med att jobba kväll

Karim va inte så glad på att gå till skolan idag för han har så ont i en tå och går inte så fort och dom senaste dagarna så har han inte kunnat springa ifrån mig 😂.

Igår kom alla dessa kakor hem som Fadi har sålt så det va ju bara att lägga dom i påsar och kolla upp vilka som ska ha vad och skriva en lapp så fyra påsar gick jag med till min gamla avd igår och stanna en stund och pratade med dom. Saknar att jobba där men tyvärr så får jag inte det men visst det har hänt att jag fått vara där på mina utbokningsbara tider och det är ju alltid något.

Har även beställt adventskalender till Karim, hittade en Minecraft som han vill ha och sen ska jag köpa en choklad med 😊.

I år blir vi hemma till jul för jag måste jobba juldagen och vi har ingen bil heller så vi känner att det är lika bra 😊.

Igår va det en månad kvar till julafton 😊 Karim längtar så mycket 😊. Han har en lång önskelista men ska inte köpa allt som han vill ha 😂.

Ni får ha en bra fredag