Barn, Familjeliv, Happy fathers dag, helg, söndag

Happy fathersday

Har ni firat era pappor idag ?

Vi uppskattar och älskar dig ❤️

Vi firar ju inte allt här som alla gör men det går ändå. Vi firar inte våra egna födelsedagar eller fars dag, morsdag. Vi firar eid, julafton och barnens födelsedagar men det andra firar inte vi och varför vi inte gör det ja det vet jag inte det har bara blivit så. Ja jag vet vi är inte normala 😂.

I helgen har jag varit 3 ledig och det har verkligen varit skönt måste jag säga 😊 och för er som inte vet vad 3 ledig är så menas det med att man är ledig fredag lördag och söndag 😍.

Det är faktiskt inte långt kvar till julafton och igår jobbar jag juldagen och vi har fortfarande ingen bil så därför så kommer inte jag fara i väg runt jul vilket inte uppskattas av vissa men jag tänker inte betala 1300 kr för 4 till tåg eller bära på en massa julklappar och väskor nej nej det gör jag bara inte. Tror ingen skulle göra det och då ska det inte förväntas det av mig heller. Så blir det sura miner för det så ok.

Innan mannen hade bil när Karim va liten släpa jag väskor och vagn och allt och det va hur jobbigt som helst men aldrig att jag gör om det bara för att andra ska bli nöjda nej nej nu sätter jag ner foten. Så länge som vi inte har bil så kommer jag inte fara så mycket och dessutom inte med en samma packning. Jag måste tänka på min rygg och min kropp över lag för det är ingen som tänker på att jag går med smärta 24/7.

Hoppas ni haft en bra fars dag och söndag