Allmänt, Barn, Familjeliv, helg

Ja Äntligen fredag

Ledig denna helg

Idag försov sig mannen så han kom för sent med Karim till skolan, alla kan försova sig men det va lite på mig där ett tag och jag va på jobbet och fick styra upp allt 🤩.

Jag skulle ringa mannen 7:00 och väcka honom och jag ringde då men det va upptaget och då tänkte jag ja men va bra han är vaken så jag ringde inte mer men i själva verket så va han inte vaken han sov och i efterhand kände jag ja jag skulle ha ringt en gång till så jag hörde att han va vaken. Men skitsamma K kom till skolan till slut och jag hämtade honom när jag slutade så det va bra.

K fick ett frispel ikväll men jag tror han va så trött så det va därför han börja gråta och han grät länge. Då krockar han och hans bror dom kan inte vara i samma rum ens när K är på det här humöret. Det blir bråk direkt och F han verkar inte som han förstår det att han ska skita i att prata med sin bror men när han gör det det är som att det triggar Karim helt sjukt men så är det .

Mina barn dom har väldigt starka viljor och är väldigt väldigt väldigt envisa, ingen av dom vill böja sig för den andra och att gå emellan det där och försöka styra upp det ja det går inte hur man en försöker . Det känner jag som en stor utmaning som mamma.

Hoppas Karim vaknar på bra humör i morgon 😊.

Ikväll har det bara varit en lugn kväll och snart känner jag att jag kastar in handduken och går och lägger mig.

Jag hoppas ni haft en bra fredagskväll 😊