Barn, Familjeliv, helg

I’ts friday agan..

Äntligen är det helg igen

Karim han va väldigt arg i morse för att han skulle till morgonfritids så därför så ficka jag lite senare med honom för att han inte skulle vara så länge på fritids innan skolan börjar.

För att alla ska förstå det finns tre klasser A, B och C men dom heter ju inte så dom heter Pluto, Mars och Venus och lämnar mar barn 6:15 så är det på Pluto och sen vid 7:00 så kommer en från Mars och Venus och hämtar deras barn 🤩 ja men ni fattar.

Mannen ringde när jag va på jobbet för Karim ville inte följa med hem men jag tror det va så att jag sa att jag skulle hämta halv tre men så spontant dyker han upp och ska hämta för att vara snäll men det tror jag inte Karim kan ta det han blir liksom lite förvirrad.

Fredagsmys

Hoppas ni haft en bra fredag 😊