Barn, Familjeliv, vardag

Så va det onsdag igen då

Halva veckan har gått

Ja idag är det riktigt kyligt ute inte ens skönt ute tycker jag. Jag lämnade Karim på skolan sen hem och hämta lite saker och sen drog jag till Ögonmottagningen och gjorde ögonbotten fotografering. Har avbokat 3 gånger så jag kände jag kan inte avboka en till.

Men helt seriöst det är så obehagligt och mina pupiller är super super stora idag så idag skulle jag egentligen jobba men jag tog semester. Efter Usö gick jag till synsam och hämtade ut mina provlinser och se om jag tycker om dom bättre än dom jag har och sen kollade in lite på hm och Kappahl men jag hittade inget som passade och sen tog jag en promenad hem.

Mina ögon har jobbigt och helst av allt skulle jag bara vilja sova tills i morgon men men.

Har ni haft en bra onsdag 😊