Barn, Familjeliv, Ny vecka 😊, vardag

Ny vecka igen då

Helgen gick så fort tycker jag

Igår så sa jag till mannen att raka Karim och han följde snällt med sin pappa upp och denna gång skrek han inte som han bruka göra. Han va lugn och lyssnade 😍. Jag och Fadi va nere och höll på med maten. Snabbdusch för att bli av med håret som va på kroppen.

Han är dock rädd att han ska bli retad av en kille som alltid retar honom när han rakar sig så det är en kamp innan men jag sa till Karim att inte lyssna på den pojken och det måste kännas skönt att bli av med det långa håret och ja det tycker han ju men ändå känner han sig så naken på huvudet och det förstår jag.

Idag hade jag en cool kille med mig till skolan 😊. Men han blev glad när han såg att hans fröken va i skolan efter ha varit hemma och sjuk sista dagarna förr veckan.

Ni får ha en bra vecka