Barn, Familjeliv, vardag

Men redan onsdag

Tycker dagarna går så fort

Igår ringde en mamma mig som har sin son i samma klass som min. Hon frågade mig om Karim hade sagt något om ett barn hade fått utbrott och nej Karim har inte sagt något och inte mannen heller för det va han som hämtade Karim. Men i alla fall och då frågade jag då får jag väl snart höra att det är Karim som har planerat det med. Sen fick jag förklara vad jag menade. Helt sjukt.

Ett barn måste känna sig säker i skolan och gör dom inte det måste skolan göra någonting åt det. Och det här med orientering med barn i klass 2 dom är för små om inte lärarna ska gå med. Men det gör inte Karim han gör ingenting som han inte känner sig säker på och det har han aldrig gjort.

Idag va det så kallt ute i morse när vi skulle till fritids och jobb men nu är det rätt skönt ute faktiskt.