Allmänt, Barn, Familjeliv, helg

Lördag kväll

Så skönt att vara ledig och kunna sova ut

Idag kom mannens bror och hans dotter hit 😂 vi fick en box med sjukt många kanaler på arabiska svenska ja hur många som helst på olika språk och alla svenska kanaler som vi har ni på comhem boxen fanns med där så vi ska säga upp comhem boxen och bara ha internet och mitt mobil abonnemang kvar från comhem 😍..

Tog ut barnen en stund så dom fick leka och dom gillar verkligen dessa gungor medans mitt huvud bara snurra av allt snurr 🤩 men men vad gör man inte.

Efter lek så gick vi till Coop så dom fick köpa lite godis och äta tillsammans. Det märks att dom har saknat varandra och Karim frågade efter Dani men nöjde sig med Melissa 😂. Härligt att få lite kvalitet tid med henne.

Abed kom hit idag för att köpa Husseins bil eftersom han inte kan köra nu på 3 månader tycker han att det är onödigt att den bara står här och vi alla tycker det är synd att jag inte har körkort för då hade vi haft den kvar men men det fick bli så här. Tråkigt men så är det och jag saknar bilen mycket.

Annars har det tvättats här hemma så nu är det bara att vänta tills i morgon tills det är gott så jag kan vika den 😍.

Det är det som hänt hos mig idag 🤗

Hur har eran dag varit ?