Barn, Familjeliv, Ny vecka 😊, vardag

Så va det en ny vecka igen

Jag är ledig idag men barnen har skola

När jag kom hem efter att lämnat Karim på skolan. Somna jag och vakna ca 1 timme efter och då trodde jag att jag försovit oss. Fadi han bara titta på mig som om jag var dum i huvudet och sa nej mamma du har lämnat Karim på skolan. Pust vilken lättnad 😅.

3 timmar 3 dagar i veckan får nu äntligen Karim extra stöd i skolan men matte, svenska dom ämnen han behöver extra hjälp i. Plus en flex gympa. Det känns tryggt för mig att veta att han får hjälp och vi väntar även på att få göra denna utredning så han kan få mer hjälp 😊.

Han är mer gladare nu sa dom på skolan idag och det känns väldigt bra att få höra det så mycket som min lilla kille har fått gå igenom.

Denna vecka har precis börjat men jag önskar er alla en härlig måndag och en härlig vecka 😊