Allmänt, Barn, Familjeliv, vardag

Halva veckan har ju redan gått

Redan onsdag och efter 2 lediga dagar så kör vi kvällsjobb idag

I torsdags började denna kille 2:an.

I måndags fick jag veta att det skulle vara ett möte med föräldrar om vissa barn där min är inblandad i vissa saker som hände i 1:an. Sa till fröken varför tog det inte då utan nu? Men jag blev så arg att jag sa ifrån jag orkar inte ta saker som är gamla kom med något nytt.

Att min son skulle vara en som planerar hur dom ska mobba en annan unge det går jag inte på. Karim kan inte planera men dom hade sitt möte igår och alla tre lärarna va med och alla sa att det inte är Karim.

Varför ? Jo för vi är i väntan på en utredning på honom för Autism och barn som har autism kan inte planera något sånt dom måste man förbereda hela tiden vilket jag gör med Karim i allt. Karim han vill bara leka med en kompis och vill den leka med någon annan så blir Karim ledsen och är själv. Han kan inte ens planera sin lektion utan hans lärare planerar åt honom så hur ska han kunna planera hur han och en till ska mobba ett annat barn. Men driver ni med mig eller?

Samt att du kan ju inte komma och vilja att jag ska prata med Karim om saker som hände för 6 månader eller 1 år sedan. Händer det saker ta det direkt.

Så jag sa till läraren att nej det där går jag inte med på och dom fick min tillåtelse att berätta för dom andra föräldrarna varför det inte kan vara Karim och det hade dom gjort och föräldrarna vill veta vem det är ja deras barn kanske för jag vet att en ljuger så att Karim ska få skulden. För han gick till ett barn och sa att Karim prata skit om h*n mmm även där är inte sant min son pratar inte med vissa. Han säger inte ens hejdå till sina kompisar när dom skriker hejdå till honom. Han pratar inte med vem som helst.

Han har 3 lärare men det är bara 1 som han känner sig trygg hos och känner han sig inte trygg så rymmer han eller sluter sig och inte prata så du kan stå där och prata med honom hur mycket du vill han svarar inte han tittar på dig med tomma ögon och sen går han så att han ska planera mobbning det vet jag till 110% att han kan inte det.

Fadi ska hämta honom idag för jag jobbar kväll. Jag som älskar kvällar gör inte det just nu när situationen är som den är just nu.

Ni får ha en underbar onsdag 😊