Barn, Familjeliv, helg

Värmen är tillbaka

Idag är det varmt ute att det gör ont i huden.

Karim han har tappat bokstäver här nu i sommar men dom fick han sitta med idag så han hänger med i skolan när den börjar.

Han ska börja 2:à klass nu på torsdag.

Vi är på väntelistan på bup för vi har en utredning på Karim för autism och mycket tyder på att han har det.

Denna väntan är verkligen jobbig och hela 1:an har gått. Väntetiden är 8-10 månader och jag tror hälften av tiden har gått.

I skolan har han en korg med bilar och innan varje lektion ställer han upp dom på rad och räknar dom och fattas det en så går det hela lärarskaran åt att hjälpa honom att leta. Vi förbereder honom i allt och vi använder oss av bildschema här hemma och det går väldigt bra.

Det han inte får gjort på skolan får vi hem så jag sitter med honom och det är tufft och han är en envis kille.

Han pratar inte med nya människor och han gråter nästan till allt och verkligen om han inte får som han vill. Varje lämning på skolan eller fritids är en kamp.

Så när hans pappa blev sjuk och fick åka till sjukhuset va väldigt tufft och jobbigt för honom och han såg allt hur hans pappa tappa balansen och föll ihop och hur illa han va så när jag kom hem och ville att han skulle gå upp till övervåningen så kom han bara till trappen men sen blockerade han hjärna så han visste inte hur han skulle gå upp i trappen.

29 grader varmt ute idag och han vägra följa med oss ut när vi gick ut på en liten promenad mannen och jag.

Hoppas ni har en härlig lördag 😊