Familjeliv, vardag

Snart Ă€r det helg 😊

Fadi han hade skolavslutning idag sĂ„ Ă€ntligen har han sommarlov 😊

Idag fick Karim vara hemma frÄn skolan för igÄr nÀr jag skulle hÀmta honom upptÀckte jag att hans vÀnsterhand va vÀldigt svullen och den gjorde ont sa han. Hans ena pedagog sa att det va ett getingstick sÄ hon sa att jag skulle lÀgga en kompress som Àr drÀnkt med alsolsprit och Linda om och det va det första jag gjorde nÀr vi kom hem.

IgĂ„r va det Ă€ven Rostafest pĂ„ skolan vilket jag helt hade glömt bort men det va kul att se vad Karim gjort i skolan och dom hade Ă€ven satt upp lite stationer med tĂ€vlingar och sen en scen dĂ€r nĂ„gra barn sjöng 😊.

Fadi hade skolavslutning idag sĂ„ ett Ă„r pĂ„ gymnasiet har han avklarat 😊. Karim har skolavslutning nĂ€sta torsdag och tvĂ„ förĂ€ldrar samlar in 60kr till fröknarna sĂ„ vi alla kan ge dom nĂ„got 😊 helt galet att jag har en som gĂ„tt ut första Ă„ret pĂ„ gymnasiet och en ska sluta 1:an, sĂ„ stora barn jag har 😊.

SÄ svullen han va igÄr men idag bÀttre men lite svullen och det stramade sa han och att det gjorde ont idag .

Hoppas ni haft en bra torsdag