Familjeliv, vardag

Sista Maj idag

Helt sjukt att det är sista dagen på denna månad 😊 månaden har verkligen gått så fort.

I torsdags efter jobbet drog jag och Karim till kusinerna in Stockholm över helgen.

Kom hem i torsdag och gick igenom allt innan mannen körde oss till resecentrum så va Karim helt konstig och när vi klev ut så frågar H varför gråter han? Vänder mig om och ser att Karim faktiskt gråter och han slutar inte förrän vi är på tåget och att han ser att vi sitter tillsammans 🙈. Mammas kille 😊

I fredags så tog vi barnen till jamp yard så dom fick hoppa av sig lite energi

I lördags så fyllde min kusin så först firade vi henne hemma och sedan så åkte vi hem till hennes jobbarkompis men dom är även vänner utanför jobbet med och då tog vi med oss Karim så han fick en liten plats med godis, chips och dricka och sin telefon så han satt och kolla på film och sen så spelade han lite.

Så mysigt vi hade 😊 en riktigt bra kväll och min kusin hade det verkligen roligt 🤩

Och söndag då ja det va ju dags att åka hem igen och hans farbror körde och vi han inte ur bilen även där förrän han börja gråta 😭 så han måste verkligen har fått men av denna damen för han va även har rädd att vi inte skulle få sitta bredvid varandra.

Hoppas ni haft en bra och mysig helg samt ett bra slut på denna månad och jag avslutar denna månad med ett jobbpass ikväll 👍