Familjeliv, helg, pĂ„sklov 🐣

PĂ„skdagen 🐣

Min sista lediga dag 🙈

Det Ă€r inte ofta vi Ă„ker hem efter frukost men nu har vi varit i Stockholm sen i mĂ„ndags och jag tror mannen lĂ€ngtar hem lite 😂. Men det har varit skönt att vara ledig och jag Ă€r sĂ„ glad att jag tog ledigt denna vecka för det behövdes verkligen.

MĂ„ste tvĂ€tta nĂ€r vi kommer hem sĂ„ vi har rena klĂ€der. Sen mĂ„ste jag byta sĂ€ngklĂ€der med och sen dammsuga lite men framförallt fĂ„ in luft i lĂ€genheten nu nĂ€r vi kommer hem 😊

Det blev Leos i alla fall igĂ„r 😊

Vi tog med os Melissa,Dani och Karim till Leos igÄr sÄ dom skulle springa av sig för det blev vÀldigt jobbigt nÀr dom tjatar och brÄkar med varandra. Karim han förstÄr inte deras skÀmt ibland och det slutade med att han blev ledsen och det Àr ofta som Karim blev ledsen för att han inte förstÄr kusinen skÀmt.

Men mina söner har kunnat vara tillsammans utan brĂ„k dom hĂ€r sista dagarna och det har varit kul att se och det Ă€r sĂ„ jag vill ha det jĂ€mt sĂ„ peppar peppar ta i trĂ€d att det hĂ„ller sĂ„ 😊.

Efter maten avslutade vi med en tĂ„rta 😊.

Hur har ni haft det i pÄsk?