Familjeliv, vardag

Är det vår nu ?

Idag var det en lekdag på hemmaplan 😊

Idag va vi vara hemma för dels så hade min kusin ett möte hon va på och jag hade telefonmöte som jag va tvungen att ha idag 😊. Min kusins kompis/ jobbarkompis kom hit en stund och umgicks 😊. Mannen följde med sin bror till hans jobb idag.

Först kände sig Karim utanför för att kusinerna ville bara hänga med Fadi och inte med honom och sen kom D:s kompis och sa att han inte fick vara med och leka så han blev ledsen för det. Karim han har verkligen sett fram emot denna vecka och jag kan ju säga att det börja verkligen inte bra för honom sen vi kom hit och igår när vi kom så va D:s andra kompis här och Karim fick inte vara med då heller.

Hoppar själv när ingen annan vill hoppa med honom

Vi är ute i skogen utanför deras hus och kollar vart vi ska ha äggjakten på lördag 😊 barnen fick syn på oss och följde efter.

H är Hadis favorit 😍
Blev lasagne till middag idag 😊

Det kändes som det var vår ute idag och ☀️ har verkligen varit framme idag 😊 så skönt

Hoppas ni haft en bra tisdag idag