Familjeliv, Ny vecka 😊, pĂ„sklov 🐣, vardag

Ny vecka 😊

PĂ„sklov 🐣 Ă€ven jag har pĂ„sklov i Ă„r 👍

Efter jobbet igĂ„r skulle jag har gjort sĂ„ mycket men orken fanns inte. Mannen körde mig till sjukhus apoteket sĂ„ jag kunde hĂ€mta ut min medicin som hĂ„ller pĂ„ ta slut eller redan Ă€r slut. Vi lagade mat tillsammans 😊 och sen sĂ„ packade jag för en vecka till Karim och mig 😊 ja det va allt som jag orkade efter en jobbhelg.

I Är kunde jag ta semester denna vecka och det behövs kan jag sÀga. Jag gillar alla pÄ min nya avd det Àr inte det och missförstÄ mig rÀtt men det Àr en tung avd och det Àr sÄ mycket som jag fÄr lÀra mig. SÄ ja en vecka ledigt denna vecka Àr vÀrt att ta ut.

Mellan 10-11 hade jag möte pĂ„ familjeenheten i centrum dĂ€r vi bor efter det gick jag till Karims skola och hĂ€mtade lite klĂ€der som va kvar och sen packade vi bilen med alla vĂ„ra vĂ€skor och man kan nĂ€stan tro att vi ska flytta dit men det Ă€r mycket för en vecka kan jag sĂ€ga 😊.

Vi har kommit ca halva vĂ€gen och Karim frĂ„gar hela tiden vart vi Ă€r och nĂ€r vi Ă€r framme 😊 han lĂ€ngtar starkt efter sina kusiner.

Ni fÄr ha en bra mÄndag och en hÀrlig start pÄ pÄsklovet