Familjeliv, Ny mÄnad, vardag

Ny mĂ„nad 😊

Ja dĂ„ va det en ny mĂ„nad igen 😂 tycker tiden bara rinner i vĂ€g. NĂ€r klockan ringde i morse va jag inte alls sĂ„ sugen pĂ„ att kliva upp.

Karim han tog dom nya klĂ€derna pĂ„ sig idag 😊

Riktig finis vad han 😊.

En pĂ„ jobbet försökte lura mig genom att sĂ€ga att det snöade och innan jag slutade sĂ„ snöade det faktiskt 😂.

Det blev tvĂ€ttstugan idag sĂ„ nu har vi rena klĂ€der ett tag 😂.. Till middag blev det 🌼 och det va lĂ€nge sedan man Ă„t det.

PÄ skolan har dom gjort en utredning som ska skickas till bup pÄ Karim och se om han har nÄgon diagnos men i mÄndags sÄ ringde en skolpsykolog och stÀllde lite frÄgor och i onsdags dÄ jag jobbade kvÀll sÄ fick jag hem en kopia pÄ utredningen. Nu Àr det en vÀntan innan vi fÄr nÄgon hjÀlp.

Hoppas ni har en bra fredag