Familjeliv, Ny vecka 😊, vardag

Ny vecka 😊

Ja dĂ„ va det en ny vecka igen 😊 och sĂ„ hĂ€r ser min vecka ut 👇

MÄndag: Ledig Tisdag: Ledig Onsdag: 13.00-21.15 Torsdag: 7.00-16.00 Fredag: 7.00-14.00 Lördag: Ledig Söndag: Ledig

Ja en skön vecka har jag i alla fall 😊.

I fredags sÄ hade jag ju ordnat att Fadi skulle gÄ med Karim till disco vilket han gjorde med men nÀr Fadi skulle gÄ frÄn honom och han sÄg hur mycket folk det va sÄ ville inte Karim vara dÀr sjÀlv. Fadi hade försökt med honom i 40 minuter sen tog han med sig lillebror hem. SÄ nÀr jag vakna pÄ lördagen sÄ sa Karim att han vill att jag Àr med nÀsta gÄng och ja om jag inte jobbar dÄ men vi fÄr se.

Idag nÀr jag lÀmnade honom pÄ skolan sÄ sa en mamma som jag lÀrt kÀnna att det va över 100 mÀnniskor och ja dÄ förstÄr jag att han inte ville vara sjÀlv dÀr Àven om det va 50-60 barn sÄ förstÄr jag att Karim inte ville. Och det hade varit barn som grÀt efter sina förÀldrar hörde jag. Men dom Àr smÄ och disco Àr sÄ sÄ nytt för dom.

Idag har jag varit pĂ„ möte och sen vid 16:00 blir det att tvĂ€tta men annars sĂ„ kommer dagen vara lugn för min del 😊.

Hoppas ni fÄr en bra start pÄ denna vecka ?