Familjeliv, vardag

Jobbkväll idag

Idag va det inte ens kul att gå upp och när klockan ringde va Karim redan uppe. Man hinner inte ens få insåg frukost förrän barnen bråkade i morse. Visst barn bråkar och jag är fullt medveten om det och att det är syskonkärlek mm men ändå jag tänker på grannarna för dom vill säkert inte höra en massa bråk på morgonen för det skulle inte ens jag vilja eller jag vill inte det.

Jag lämnade Karim på skolan och gick till affären köpte helgmys 😊 jag kommer göra pizza till familjen som dom kan äta i kväll.

Karim ska gå på sitt första disco idag 😊 och alla i hans klass ska gå och då löser mamma så han får gå. Fadi lämnar honom och H hämtar honom och hans kompis mamma kommer vara där och hålla koll med hjälp av andra föräldrar 😊.

Ni får ha en underbar fredag 😊