Familjeliv, vardag

Ledig idag

Igår blev jag hemringd från Karims skola. Karim och en kille hade krockat och Karim hade spräckt överläppen så det blödde rejält och jag hörde hur ledsen han var. Jag ringde ett samtal till assistenten och berättade att vad som hänt. Bytte om och ringde mannen och berättade vad som hänt och att jag va på väg och hämtade Karim. När jag kom till skolan hade han slutat gråta men mötte mig med massa papper i munnen. Kompisen hade plåster på näsan efter Karims tänder. Karim var blodig på jacka och hals. Mannen kom med så vi fick åka hem med honom men hans lärare hann berätta att han har börjat prata mer i klassen, hade jobbat riktigt bra samt läst för henne 😂. Det värkar ha släppt

Idag är läppen så svullen att han fick vara hemma från skolan och han har ont med. Han dricker med sugrör annars kan han inte dricka. Äta är ju lite jobbigt med för honom.

För 3 veckor sen spräckt han underläppen och den har precis läkt så spräcker han överläppen nu. Undrar jag hur dom leker när dom leker kan dom inte vara lugna annars händer det så här.

Dom kom igår och bytte en grej på min tvättmaskin och den funkade en gång sen blev det som innan igen att den lyser service så jag fick tvätta resten i tvättstugan igår *SUCK så ja det var bara att felanmäla den igen.