Familjeliv, vardag

Ny vecka 😊

Äntligen Ă€ntligen Ă€r alla friska och Ă„ter till sina jobb, skola och praktik 😊

Min vecka ser ut sĂ„ hĂ€r 👇

MÄndag: Ledig Tisdag: Ledig Onsdag: 13:00-21:15 Torsdag: 7:00-16:00 Fredag: 7:00-14:00 Lördag: Ledig Söndag: Ledig

Karim har fick Ă€ntligen gĂ„ till skolan efter 2 veckor som han va hemma. Han har varit sĂ„ rastlös sĂ„ idag va det som att slĂ€ppa ut kossorna pĂ„ grönbete ja exakt sĂ„ var Karim idag 😊.. Men det va rĂ€tt skönt att fĂ„ vara ensam i nĂ„gra timmar innan mannen kom hem pĂ„ rast. NĂ€r jag lĂ€mnade Karim sĂ„ gick jag till bovĂ€rdskontoret och kvitterade ut tvĂ„ taggar till sĂ„ dom andra kommer in i porten.

Jag har ju aldrig varit dÀr sÄ jag visste inte att man skulle stÀlla sig i kö utanför sÄ det stod en snubbe dÀr och jag tÀnkte gÄ in men han va snabb att snÀsa av mig och jag bad om ursÀkt och sa att det va första gÄngen jag va hÀr sÄ hur skulle jag veta. Men han malde pÄ gubben.

Har inte gjort sÄ mycket idag

Hoppas ni haft en bra start pĂ„ denna vecka 😊