Familjeliv, vardag

Ny vecka nya möjligheter 😊

Och jag startar denna vecka med att vabba.

VĂ„rdcentralen ringde och frĂ„gade om Karim och jag sa att han feber vi fick en tid klockan 10.00. Vi kom dit 9:38 och vi fick komma in pĂ„ ett infektionsrum och sitta dĂ€r och vĂ€nta. LĂ€karen kom och hon fick lyssna pĂ„ mage och rygg, kolla öronen och halsen. Han kissa i en mugg men nĂ€r dom skulle ta blodprov sĂ„ gallskrek han och ville inte alls vara med. Hon sa att fĂ„r han feber igen nĂ€sta mĂ„nad ska jag ringa och fĂ„ en tid att komma och sen fick jag tvĂ„ embla plĂ„ster som jag ska sĂ€tta pĂ„ honom en timme innan sĂ„ dom kan ta blodprov och se om det Ă€r en infektion han gĂ„r med eller om han har en sjukdom som gör att han fĂ„r feber varje mĂ„nad med tanke pĂ„ att han haft feber en vecka varje mĂ„nad sen september. Jag hĂ€ngde inte riktigt med pĂ„ denna sjukdom som hon prata om men den försvinner om nĂ„gra Ă„r đŸ€”.

NÀr vi sitter och vÀntar pÄ lÀkaren

Vi fÄr se om jag blir hemma hela veckan eller om jag fÄr jobba nÄgon dag men det kÀnns som just nu att jag kommer vabba hela veckan.

Hoppas ni fĂ„r en bra start pĂ„ denna vecka 😊

#blogbiz #mÄndag #nyvecka #2barnsmamma #förÀldraskap #familjeliv #viförÀldrar #vimedbarn #personligblogg