Familjeliv, vardag

Äntligen fredag 😊

I mÄndag gick jag upp till 100% sÄ i flera dagar har jag slutat 16:00 istÀllet för 14:00 och visst det tar pÄ kroppen och sÄ.

Karim har varit vÀldigt sur för att han har fÄtt gÄ upp 5:20 sÄ för honom har det blivit vÀldigt lÄnga dagar.

Hur har eran vecka varit ?

TĂ€nk snart Ă€r Ă€ven januari slut det Ă€r inte mĂ„nga dagar kvar pĂ„ denna mĂ„nad 😊

Men Karim hinner dock inte vara i skolan mer Àn tvÄ veckor sen dom börja nu efter jul och idag vakna han upp med feber sÄ jag kontakta vÄrdcentralen och fick prata med en trevlig tjej om att jag tycker det Àr konstigt att Karim Àr sjuk en vecka varje mÄnad och det starta i september. Hon ska ringa pÄ mÄndag och har han feber sÄ ska vi fÄ komma och dom ska ta en del prover men hon sa det blir prover i alla fall för han Àr 7 Är och dÄ ska man inte vara sjuk sÄ ofta

HÀr har han legat hela dagen och sover till och frÄn

Ska snart sova för jag kÀnner mig sÄ trött men ni fÄr ha en underbar kvÀll.

#blogbiz #fredag #2barnsmamma #vabb #familjeliv #viförÀldrar #vimedbarn #förÀldraskap