Familjeliv, vardag

Hello saturday morning 😊

Jag har inte bloggat i nĂ„gra dagar fy pĂ„ mig đŸ€Ł. I torsdags tog jag dos 3 av vaccinet 💉 sĂ„ nu Ă€r det gjort men det gjorde ju sĂ„ att jag inte kunde jobba igĂ„r kvĂ€ll . Hela min kropp vĂ€rkte, ont i armen och jag gick och frös sĂ„ jag ringde jobbet och berĂ€ttade att dom fick sĂ€tta in nĂ„gon pĂ„ kvĂ€llen men jag kommer som idag. Blir alltid sĂ„ hĂ€r nĂ€r jag tagit vaccin 💉.

Jag va ju ledig onsdag och torsdag. Onsdag gjorde jag ju inte sÄ mycket men torsdag gick jag in till stan och gick hem det va en skön promenad. MÄste ta sÄdana promenader nÀr jag Àr ledig kÀnner jag och lite smÄ kortare nÀr jag jobbar.

Första veckan gÄtt efter jullovet och Karim verkar tycka att det Àr kul att vara tillbaka igen. Han har verkligen njutit av att jag hÀmtat honom tidigt. MÄndag och tisdag hÀmtade mannen honom 13:00 och lÀmnade honom hos Fadi tills jag kom hem.

Skönt med en promenad

Hoppas ni fĂ„r en bra lördag 😊.

#blogbiz #2barnsmamma #förÀldraskap #familjeliv #vimedbarn #viförÀldrar #lördag #personligblogg #vardag #sverige #örebro