Familjeliv, vardag

Sammanfattning av helgen 😊

Lördag 😊

Vi gjorde inte sĂ„ mycket mer Ă€n att jag stĂ€da bort julen och tvĂ€ttade en himla massa maskiner. Åkte till apoteket pĂ„ sjukhuset och hĂ€mtade ut min insulin som va helt slut. Hon i kassan frĂ„gade varför jag tar ut mer nĂ€r jag bestĂ€llt ja jo men sen Ă€r det bra om det kommer med och det Ă€r en del mediciner som jag behöver som ligger i det paketet.

Blev sĂ„ tomt nĂ€r granen plockades ner 😊
Oj oj vad det kom mer snö ❄

Söndag 😊

Jag tog en vÀldigt lÄng sovmorgon ja faktiskt till över 12:00 och det va sÄ sÄ skönt och ska jag vara helt Àrligt sÄ mÄr jag inte sÄ dÀr riktigt bra nÀr jag jag inte har alla mina mediciner och jag hoppas verkligen dom kommer i morgon annars vet jag inte vad jag gör.

Hitta honom hĂ€r nĂ€r jag vakna 😊
3 sidor matte och 3 sidor svenska gjorde han idag innan vi la ner dom i vĂ€skan 😊
Mannen gjorde lite pizza idag 😍 gott va det.

Ja vĂ€skan Ă€r packad och klĂ€derna ligger framme och Karim sover sen ett tag tillbaka och mannen sover han med och jag ska snart kasta in handduken jag med och sova för i morgon ska jag och Karim upp 5:20 för i morgon börjar skolan 😊.. Fadi dock börjar tydligen pĂ„ fredag hmm ja det va ju oxĂ„ en dag att börja pĂ„.

Hoppas ni haft en bra och mysig helg 😊