Familjeliv, vardag

Vad händer igår ?

Jag och H blev väckta 5:25 av att grannen banka hysteriskt på ytterdörren och drog ner handtaget som om satan var efter henne. Gick ner och kollade men hon gjorde så på dom andra två dörrarna med. När H skulle till jobbet så satt hon med sin dörr öppen och inte i så mycket kläder.

När jag kom hem efter jobbet igår så berättade Fadi att hon hade varit i farten igen och banka och slog på dörren 11:30. Fadi öppnade och hon sa förlåt. Fadi försökte prata med henne men hon stod bara och glodde på honom och höll i sin cigarett och skaka så till slut stod Fadi, Karim och H och tittade på henne och hon tittade på dom och ingen sa något. Asså fan va skumt .

Igår blev 8 sidor matte gjorda och idag 4 så han kommer snart ikapp dom andra 😊. Plus 3 sidor svenska idag med . Har gjort middag till familjen 😊 köttbitar i ugn och ris 😊

Ni får ha en bra dag 😊