Familjeliv, Ny månad, vardag

Ny vecka 😊

Ja det är en ny vecka men det är oxå en ny månad med och inte bara det det är ett nytt år 😊 välkommen 2022 hoppas verkligen detta år blir ett bra år.

Hoppas ni hade en bra nyårsafton?

Denna vecka ser ut så här för mig 👇

Måndag: 14.30-21.15 Tisdag: 14.30-21.00 Onsdag: 6.45-14.00 Torsdag: 14.30-21.15 Fredag: 7.00-14.00 Lördag: Ledig Söndag: Ledig

Ikväll så jobbar jag på min gamla avd 😊. Karim vill inte på fritids onsdag och fredag så han får vara hemma med Fadi och Hussein kommer hem lite då och då för sen kommer ju jag när jag slutat 😊. Förstår att Karim vill ha lov för det är inte ofta han får det. Och det är ju bara denna vecka med sen börjar han ju skolan nästa vecka igen.

Har era barn jullov ? Jobbar ni på jullovet?

Ha en bra dag idag 😊

#blogbiz #januari #nymånad #nyttår #monday #2barnsmamma #familjeliv #vimedbarn #viföräldrar #personligblogg