AllmÀnt

Ny vecka 😊

Rostmackor, kaffe och mina vitaminer

Ja nu Ă€r det en ny vecka och ledigheten Ă€r slut och idag blir det ett kvĂ€llspass 😊

Min vecka ser ut sĂ„ hĂ€r 👇

MÄndag: 14.15-21.15 Tisdag: 07.00-14.00 Onsdag: 13.00-21.00 har bytt frÄn dag Torsdag: 14.30-21.15 har bytt frÄn dag Fredag: Ledig Lördag: 07.00-21.00 Söndag: 06.45-15.00

Eftersom Karim fortfarande Àr förkyld och nu börjat hosta sÄ fÄr vi puzzla om igen och idag och i morgon Àr mannen ledig och som ni ser sÄ har jag bytt frÄn dag till kvÀll tvÄ dagar. NÀr han Àr frisk igen sÄ hoppas jag detta sjuk tiden Àr förbi för assÄ det Àr Inge kul. Jag sÀger till honom att han mÄste klÀ pÄ sig pÄ rasterna för annars blir det sÄ hÀr, om han bara kunde lyssna pÄ mig.

Bara 4 dagar kvar pĂ„ detta Ă„r 😊 sĂ„ fort mĂ„naderna har swishat förbi. Har ni nĂ„gra nyĂ„rslöften i Ă„r?

Hur var eran jul?

Ni fĂ„r ha en bra start pĂ„ denna vecka 😊

#blogbiz #monday #2barnsmamma #familjeliv #vimesbarn #viförÀldrar #personligblogg #mammablogg