Familjeliv, julen 2021, vardag

Dan före dopparedan

Igår när vi vaknade så upptäckte jag att Karim var varm så jag tog tempen och det visade sig att han hade 38.1. Fick smsa skolan och säga att Karim blir hemma men sen kom jag på att när jag hämtade honom i tisdags så säger hon att en i klassen hade spytt i dag så h*n fick åka hem. Vet ju inte om Karim blev smittat. Karim sa flera gånger att han ville fira hemma i år ja och så blir det med för vi kan ju inte åka någonstans.

Idag åkte jag och handla resten av julklapparna och slog in dom och efter vi ätit så gick jag och handla julmaten och ringde mannen när jag va klar så han kom och hämtade mig och varorna 😊

Paketen är på plats under 🎄
Nu är det uppesittarkväll med familjen och Bingolotto 😊.

Eftersom vi inte kom i väg till Stockholm i år och fira jul med dom får vi göra det bästa av situationen 😊..

Ni finisar får ha en fortsatt mysig kväll

#december #thursday #uppesittarkväll #danföredopparedan #2barnsmamma #föräldraskap #vimedbarn #viföräldrar #motherhood #blodbiz