Familjeliv, vardag

Äntligen fredag đŸ€©

I onsdags sĂ„ fick jag hoppa in pĂ„ min gamla avdelning och jobba 😊 det Ă€r kul att fĂ„ komma tillbaka Ă€ven om det tar flera veckor emellan 😊.. Ibland nĂ€r chefen kommer upp pĂ„ morgonen pĂ„ avd sĂ„ sĂ€ger hon idag Tea fick jag hĂ„lla hĂ„rt i dig för dom hade svĂ„rt att hitta vikarier men dom lyckades. Min gamla avd kommer alltid vara min avd det kan ingen ta i frĂ„n mig.

Karim sa idag mamma det Ă€r bara 7 dagar kvar till julafton och det har han ju rĂ€tt i 😊.. Han rĂ€knar ner varje dag och han lĂ€ngtar verkligen till julafton đŸ€©..

PÄ tisdag gÄr mina pojkar pÄ jullov men Karim kommer vissa dagar gÄ pÄ fritids dom dagar jag jobbar dag.

Jag mĂ„ste berĂ€tta att jag gĂ„r upp till 100% den 17 januari 👏👏. Fick vĂ€lja om jag skulle gĂ„ upp i vĂ„r eller redan nu i januari och jag valde redan nu..

Jag ska snart gÄ och hÀmta Karim och nÀr jag gÄr till jobbet sÄ ska Fadi passa honom till Hussein kommer hem.

Ni fĂ„r ha en underbar fredag och fredagskvĂ€ll 😊