Familjeliv, vardag

🕯🕯🕯 advent redan?

Asså tiden går ju så fort ju att man hinner inte med. Det är 12 dagar kvar till julafton helt galet är det..

Idag tvättas det här och det tar ju aldrig slut heller..

Jag har hostat i 4 dagar att jag är så öm i magen. När ska detta skit ta slut? Fick veta att en av mina arbetskamrater ligger sjuk hon med. Innan vad det tre som var hemma så jag tror nog att nu har alla i personalen varit hemma med denna förkylning.

Det blev falafel idag 😊 det va ett tag sen vi åt det. Karim äter inte falafel så han fick pasta i stället 😊.. Min kräsna pojk som knappt äter något men men hoppas det försvinner så han kan äta allt 😂..

Önskar er en fortsatt trevlig söndag och en mysig advent.

 

#blogbiz #2barnsmamma #vimedbarn #viföräldrar #advent #örebro #motherhood #blogbizblogg #familjeliv #föräldraskap