Familjeliv, vardag

Då var det äntligen fredag i dag!

Idag är det väldigt kallt -3 grader usch och frost ligger på backen.

Igår fick jag upp lite julpynt men valde att inte ha så mycket i år och idag blev adventsstaken klar efter att jag köpte fyra blockljus och satte siffror på dom 😊. Beställde en adventskalender till Karim som kommer på tisdag 😊..

Jag har köpt chips och godis till barnen och nu står jag och lagar deras middag sen kan jag dra till jobbet. Lagar alltid mat om jag jobbar kväll 😊 en del undrar varför ? Jo men varför inte om jag hinner göra det och sen känns det rätt bra att komma hem som dom gör och då är maten klar 😂. Det är ju inte så jobbigt att laga mat.

Idag blir det bandpasta med räksås till dom flesta men Karim äter det inte så jag kommer göra köttfärssås med bandpasta till honom.

Recept kommer att komma 🤩..

Ni finisar får ha en underbar fredag och fredagskväll ❤️